Corona update 14-10-2020

Beste leden, vrijwilligers, ouders-verzorgers en sponsoren,

Afgelopen dinsdag zijn door onze regering nieuwe maatregelen aangekondigd om het Coronavirus onder controle te krijgen. Mark Rutte en Hugo de Jonge gaven aan dat het harde maatregelen zijn die onze samenleving ook flink raken.

Vanaf 14 oktober 2020 22:00 uur gelden de volgende maatregelen voor de komende vier weken (tot en met woensdag 11-11-2020).

  • Er mag niet meer in competitieverband worden gevoetbald. Dit geldt voor alle competities zowel voor de jeugd als de senioren
  • Groepstrainingen blijven mogelijk voor alle spelers tot 18 jaar. Ook eventuele onderlinge wedstrijden blijven mogelijk. Voor deze onderlinge wedstrijden zijn alleen veld 2 en 4 beschikbaar. Er zijn geen scheidsrechters aanwezig. Deze wedstrijden dienen aangemeld worden bij de wedstrijdsecretaris (avanti.hansbloemsma@gmail.com). Er is geen terreinbeheer beschikbaar tijdens de trainingen en wedstrijden.
  • Wij zoeken op dit moment samen met de KNVB uit wat de regels zijn voor onze O-19 teams maar het ziet ernaar uit dat ook hier geldt dat er geen groepstrainingen mogelijk zijn voor spelers van 18 jaar (en ouder). Wanneer er meer bekend is zullen wij dit communiceren.
  • Er mogen geen bezoekers op het sportpark komen. Dit geldt nog steeds ook voor ouders-verzorgers die hun kinderen brengen of ophalen
  • Het clubgebouw, kantine, kleedkamers en douches blijven dicht dus graag thuis omkleden en douchen.

Wij begrijpen dat er nog vragen kunnen zijn. Stuur a.u.b. een mailtje aan corona@avantiwilskracht.nl met eventuele vragen.

Wij danken u nogmaals voor uw begrip en rekenen op ieders medewerking.