Harry Wielinga winnaar Jaap Goosen memorial 2019

Tijdens de druk bezochte en met enkele hoogtepunten opgesierde nieuwjaarsreceptie is Harry Wielinga bekend gemaakt als winnaar van de Jaap Goosen memorial 2019.

Motivatie:

Harry is vanaf de oprichting van de loopgroep actief geweest bij deze afdeling.

Zo was hij de allereerste voorzitter van deze afdeling, de grote organisator van de Rabo nieuwjaarsloop, als ook voorloper op de trainingen donderdagsavonds en zondagmorgen. Tevens heeft hij deel uitgemaakt van de trainers - en wedstrijdcommissie.

Hoewel Harry er voor heeft gekozen wat meer op de achtergrond te werken, steekt hij nog steeds veel tijd en energie in de loopgroep.

Harry is een sport - en verenigingsman in hart en nieren. Zo was hij trainer en speler bij de afdeling voetbal - trainer bij de loopgroep. Hij was zeer nauw betrokken bij het opzetten van trainingen om lopers voor te bereiden op de hele en halve marathon. Daarbij mogen we niet vergeten dat het niet alleen het lopen betreft maar ook de reizen naar o.a. de Dam tot Damloop en de Zevenheuvelentocht.

Kortom een man die mede door de steun van zijn vrouw Jose al jaren actief is binnen de vereniging en dit hopelijk nog jaren vol blijft houden, een voorbeeld voor velen.

Uit handen van Els Goosen mocht Harry de bokaal in ontvangst nemen.
Harry namens ons allen van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding.