De Seizoensafsluiting 2019

Zaterdag 22 juni was het dan eindelijk zover! De dag begon vroeg voor de Mini’s. Zij hebben meegedaan aan een leuke en leerzame voetbaltraining! De warming-up was op de stormbaan die aanwezig was deze dag. Een super begin van de training natuurlijk. Na de vele technische oefeningen en mooie duels waren de Mini’s klaar. Een lekker bekertje ranja achteraf en weer zo snel mogelijk de stormbaan op. Rond half 12 in de ochtend kwam het eerste team aan op het complex van Avanti Wilskracht voor de ouder tegen kind wedstrijden. Deze wedstrijden duurden tot circa drie uur in de middag. Er zijn mooie doelpunten en acties gemaakt, dit was erg leuk om te zien. Een aantal teams gingen na de ouder tegen kind wedstrijd barbecueën. Ook dit jaar was het weer een succes. De sfeer was goed en het was erg gezellig.

Tijdens het barbecueën was er de mogelijkheid om te voetgolven. Het parcours is meerdere malen afgelegd door de jeugd. Ze waren ontzettend snel en lieten de traptechniek die ze in huis hadden aan elkaar zien. Om 17:30 kwamen de eerste fanatiekelingen voor de RABOZOMERAVONDLOOP al binnen stromen om zich aan te melden. De loop ging 19:00 van start! Wat nog meer van start ging om 19:00 was het Beach By Night toernooi in de beachbak van Avanti Wilskracht. Er deden zes fanatieke teams mee die gestreden hebben om de 1e plek en natuurlijk de trofee. Toen de Beach By Night aan de gang was kwamen de eerste lopers van de RABOZOMERAVONDLOOP alweer over de finish. Er werden mooie prestaties neergezet. Dit gold ook voor de Beach By Night, het niveau lag hoog en er werden sportieve wedstrijden gespeeld. Na de prijsuitreiking was het tijd voor het eindfeest! Het weer was goed, dit zorgde ervoor dat iedereen lekker in de buitenlucht kon genieten van zijn of haar drankje. Het eindfeest duurde tot in de late uurtjes waarbij de DJ zorgde voor heerlijke muziek.

Al met al weer een geslaagde Seizoensafsluiting op het complex van Avanti Wilskracht. Ook volgend jaar hopen we weer op veel lachende en enthousiaste gezichten!

Foto's Seizoensafsluiting
Foto's RaboZomerloop