Seizoensafsluiting

Binnenkort is het weer zover, de jaarlijkse seizoensafsluiting van Avanti Wilkracht. Op 22 juni zullen op sportcomplex het Zoutendijk verschillende activiteiten plaatsvinden om er ook dit jaar een mooie afsluiting van te maken met jong en oud!

De dag wordt afgetrapt met het mini’s voetbaltoernooi. Het toernooi is voor het eerst dit jaar en zal voor de 5 & 6-jarigen zijn. Het is de bedoeling dat van 11:00 tot 12:00  uur wedstrijden worden gespeeld in een kleine toernooivorm. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van Avanti Wilskracht. Iedereen is welkom, meld je daarom aan via onderstaand e-mailadres.

Een andere activiteit van de afdeling voetbal is het ouder tegen kind toernooi. De wedstrijden kunnen gespeeld worden van 11:00 tot 17:00 uur. Elke wedstrijd duurt 30 minuten, teams t/m 15 jaar kunnen zich samen met hun ouders opgeven. Geef aan welk team zich aanmeldt, hoeveel kinderen en volwassen er sporten en wat de voorkeurstijd is om te beginnen.  Meld je aan via onderstaand e-mailadres.

Helemaal nieuw dit jaar is voetgolf! Leg met je team bestaande uit maximaal 3 personen het voetgolfparcours (rondom de sportvelden) af. Hierbij probeer je met zo min mogelijk schoten het parcours af te leggen en jezelf te kronen tot voetgolfkoning van Avanti!  Je hebt de keuze om je aan te melden in 2 tijdsblokken namelijk: Blok 1 van 13:00 tot 14:00 uur en Blok 2 van 15:00 tot 16:00 uur. Deelname is mogelijk voor alle leeftijden! Meld je aan via onderstaand e-mailadres of kom op de dag zelf langs!

Ook Fit & Actief heeft wat te bieden op de seizoensafsluiting. Ze verzorgen een clinic Smovey Walking en een clinic Tai Chi. Aanmelden is niet nodig. Smovey Walking is van 13:00 uur tot 13:45 uur. Tai Chi is van 15:00 uur tot 15:45 uur. Om deel te mogen nemen aan deze activiteiten moet je 18 jaar of ouder zijn. Kom op de dag zelf langs en doe mee!

‘s Avonds is het spectaculaire beachhandbaltoernooi. Dit zal gespeeld worden op de beachvelden van Avanti. Meld je aan met een team van minimaal 6 personen en probeer de felbegeerde trofee te bemachtigen. Aanmelden is mogelijk vanaf 16 jaar. Het toernooi zal starten om 19:00 uur. Geef je op via onderstaand e-mailadres.

De Rabozomeravondloop vindt deze dag ook plaats! Het start om 19:00 uur en er is keuze tussen de afstanden 5 of 10 kilometer hardlopen. Inschrijven kan tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd. Meld je via een van de onderstaande websites  aan.
www.inschrijven.nl of www.rabozomeravondloop.nl
Voor-inschrijving 2019:                      Na-inschrijving 2019:
5 km:                 € 5,00                                   € 7,00
10 km:               € 7,00                                   € 9,00
Voor inschrijving kan tot en met zondag 16 juni 2019.
Na-inschrijven kan tot 30 minuten voor start van de wedstrijd.
Wandelen kan die avond ook! Inschrijven geschiedt op dezelfde wijze als hierboven maar kies dan voor WANDELTOCHT.
 
Voor iedereen van de grote Avanti-familie bieden we BBQ-mogelijkheden aan. Er zijn 2 tijdsblokken (14:00 uur tot 16:00 uur) en (16:30 uur tot 18:30 uur) Meld je aan met je team/groep via het onderstaand e-mailadres.

Tarieven: (Kind: 4,50 euro): 2 stukken vlees (hamburger, frikandel) + patat + ranja.
(Volwassenen:  9,- euro): 4 stukken vlees (speklap, hamburger, braadworst en shaslick) + stokbrood, sausjes, salade en rauwkost.
 
Aanmeldingen voor bovenstaande activiteiten kunnen via: seizoensafsluitingavanti@gmail.com