Wandel 4-Daagse Glanerbrug

logo 4 daagse
Vanaf dit jaar is de Wandel 3 Daagse omgedoopt tot de Wandel 4-Daagse van Glanerbrug! Natuurlijk wil iedereen hier aan meedoen. De Wandel 4-Daagse vindt plaats op 21, 22, 23 en 24 mei 2019.
Je kunt elke avond vertrekken tussen 17:30 uur en 18:30 uur

  • Dinsdag: vertrek + aankomst Avanti Wilskracht
  • Woensdag: vertrek + aankomst Sporthal de Brug  Let op andere locatie!
  • Donderdag: vertrek + aankomst Avanti Wilskracht
  • Vrijdag: vertrek + aankomst Avanti Wilskracht (inclusief feestelijk afsluiting)

 
Je kunt dit jaar kiezen uit vier verschillende afstanden om te lopen, namelijk de 2,5 / 5 / 7,5 en 10 km. Het doel van de Wandel 4-Daagse is om vier gezellige en sportieve dagen te wandelen, waarbij plezier het allerbelangrijkste is! Je mag je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten en natuurlijk je ouders, opa/oma en andere familieleden ook enthousiast maken om mee te doen! Wanneer je drie van de vier dagen loopt, krijg je een medaille met daarop de afstand die je gelopen hebt. Natuurlijk mag je ook alle vier de dagen lopen.
 
Inschrijven
Dit jaar is er weer de mogelijkheid om je digitaal in te schrijven. Ga naar https://sportaal.nl/activiteiten/wandel4daagse/ en vul alle gegevens in. Nadat je je hebt ingeschreven krijg je een automatisch bericht met daarin de betaalinstructies. Het digitaal inschrijven kan van maandag 18 maart tot en met vrijdag 10 mei. Daarna kun je je alleen nog inschrijven bij één van de servicepunten. Wil je geen gebruik maken van de digitale inschrijving, dan kun je op 14, 15, 16 en 17 mei terecht bij één van de twee servicepunten om je in te schrijven en contant te betalen.
Je kunt hier terecht van 14:00 uur tot 18:00 uur.
 
Servicepunt Avanti Wilskracht | Gronausestraat 846  | 7534 AM Enschede
Servicepunt Sporthal de Brug | Schipholstraat 45 | 7534 CR Enschede


Stempelkaart
Bij je inschrijving krijg je een stempelkaart, hoesje en een keycoard als bewijs van deelname. Bewaar deze kaart goed want je hebt hem alle dagen van de Wandel 4 Daagse nodig. Als je bij een servicepunt je inschrijving doet, krijg je hem meteen mee. Wanneer je digitaal je inschrijving doet, krijg je een ontvangstbevestiging met daarin vermeld wanneer je de stempelkaart kunt ophalen bij één van de twee servicepunten.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Wandel 4 Daagse door ons te volgen op onze facebookpagina onder de naam: Wandel 4-Daagse Glanerbrug
We hopen dat het zo allemaal duidelijk is en zien je graag op 21 mei aan de start van de Wandel 4 Daagse! Voor eventuele vragen, neem contact met ons op via wandel4daagse@avantiwilskracht.nl

Met sportieve groet,

Organisatiecomité Wandel 4 Daagse Glanerbrug