Skip to main content

Schoolvoetbal toernooi dit jaar bij Avanti Wilskracht

Eindelijk mogen we weer, het schoolvoetbaltoernooi gaat weer beginnen! En ook dit jaar zijn we weer erg blij dat wij als club hieraan een steentje bij kunnen dragen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, verschillende clubs in Enschede stellen hun accommodatie beschikbaar om dit toernooi mogelijk te maken.

Het toernooi wordt georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van de basisschool.  Er is dit jaar geen sprake meer van prestatie- of recreatieteams, er worden jongens- en meisjespoules gemaakt. Dus voor iedereen is het mogelijk om een leuk potje te kunnen voetballen.

Het toernooi zal dit jaar op 3 opeenvolgende woensdagen gegeven worden. De eerste voorronde zal starten op 30 maart van 15.00 tot 17.30 uur. De tweede voorronde op 6 april ook van 15.00 tot 17.30 uur. De laatste woensdag is de finaledag, deze zal op 13 april georganiseerd worden en ook met dezelfde tijden als met de voorrondes.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen aan de kant te zien om de kids aan te moedigen. Heb je dus tijd over om bij dit gezellige toernooi aanwezig te zijn, wees welkom en dan maken we er met elkaar een mooi toernooi van.

Tot snel allemaal!

  • Hits: 2309