Corona update

Beste spelers, leden, ouders, vrijwilligers, leiders, begeleiders en trainers,

Aanstaande zaterdag 25 september, gelden de nieuwe richtlijnen van de overheid met betrekking tot het betreden van sportparken en clubgebouwen. Wij zijn verheugd dat er met minimale restricties weer volop kan worden gevoetbald. De 1.5 meter-regel langs de velden en in ons clubgebouw zal verdwijnen waardoor we ons weer vrijer kunnen bewegen. Ook gelden er geen beperkingen wat betreft het aantal toeschouwers waardoor we weer ouderwets kunnen genieten van de wedstrijden.

Echter, er gelden nog steeds regels waar we ons als vereniging en bezoeker aan moeten houden. De vereniging, dat zijn we dus allemaal.

De per 25 september geldende regels voor iedereen van 13 jaar of ouder die onze kantine wil betreden:

  • Iedereen moet kunnen aantonen dat hij/zij is gevaccineerd, door middel van de QR-code in de Coronacheck-app
  • Of kunnen aantonen dat iemand binnen een periode van 11 tot 180 dagen besmet is geweest met Corona. Dit kan ook in de Coronacheck-app worden aangetoond.
  • Of kunnen aantonen dat hij/zij niet besmet is, door middel van een Sneltest/ PCR-test die niet ouder is dan 24 uur (via https://www.testenvoortoegang.org )

Iedereen die niet aan de regels kan of wil voldoen mag geen plaats nemen in de kantine. U kunt gecontroleerd worden. Voor iedereen dat wil kan de drank afgehaald worden aan de bar, maar buiten dient te worden geconsumeerd. Buiten, langs de velden, op het terras gelden deze regels niet.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/09/14/nederland-verder-open-met-coronatoegangsbewijs

Wij doen een vriendelijk doch dringend beroep op jullie om je aan de regels te houden. Dit zal bijdragen aan een gemoedelijke sfeer waarbinnen we volop kunnen genieten van onze spelers op de velden.co

Mochten er vragen zijn dan graag een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Avanti Wilskracht

Realisatie Weland Webdesign

© 2021 Omnisportvereniging Avanti Wilskracht

Social media